Jump to content

Welcome to GameNation
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

The Binding of Isaac: Rebirth

* * * * - 1 votes nicalis

 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Mousey

Mousey

  smells like balls

 • Utilizator Premium
 • 1,110 posts

User's Awards

        

BindingOfIsaacRebirth.png


La trei (3) ani după ce controversatul The Binding of Isaac a fost lansat pe Steam, a apărut Rebirth. Rebirth e un remake al originalului, puțin mai „corporate”, fiind dezvoltat de o întreagă companie (primul a fost făcut de 2 tipi), și ilustrat de același Edmund McMillen (Isaac, Super Meat Boy, The Basement Collection). 
E mai bun decât originalul din TOATE punctele de vedere: o tonă de conținut nou (+ conținutul din jocul original), nu mai e programat în Flash (au dispărut limitările, acum jocul se salvează când îl închizi), grafică 16-bit și mod co-op (local, dar e de ajuns). Aceeași poveste, același substrat religios, dar distracția e mult mai mare. S-au introdus seed-uri, dacă nu vrei să joci pe o hartă random-generated, poți introduce un seed (trofeele sunt dezactivate) și-ți va genera harta într-un anume fel. De asemenea, dacă ai jucat o hartă și ți-a plăcut mult/ai murit/vrei s-o joci din nou, poți să salvezi seed-ul și să-l reintroduci când începi jocul. Pe partea de co-op nu mă pot pronunța încă, n-am avut ocazia să joc, dar sunt convins că e mișto.
Ce face jocul ăsta atât de interesant e faptul că e EXTREM de rejucabil. Din cauza multitudinii de obiecte și sinergii dintre ele, jocul nu devine repetitiv niciodată, fiecare playthrough e diferit într-un fel sau altul.
În viitorul apropiat se va lansa un expansion, care aduce și mai mult conținut, deci da. 15 euro poate părea cam mult pentru un 16-bit dungeon crawler, dar presupun că o să reducă prețul curând, jocul fiind pe Steam de ceva vreme. Recomand cu căldură amatorilor genului și nu numai.
 
Un playthrough:
 


Steam Store: http://store.steampo....com/app/250900
 • psychedeliqueee likes this

#2
Simple

Simple

  Overly Attached Geek

 • Membru GameNation
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1,031 posts

Am jucat vreo 30 de ore aproape deja si doar 30% din achievemnturi done, si astea sunt alea usoare.

 

Genial jocul. Must-have pentru cei ce iubesc rogue-like-urile.


 • Mousey likes this