Jump to content

Welcome to GameNation
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

It's my turn to shine

- - - - -

Best Answer Motanul Biped , 21 July 2014 - 01:37 PM

Cu carcasă ( poți să îți cumperi și una mai ieftină dacă vrei ) :

 

2uqVFgt.jpg

Go to the full post »


 • Please log in to reply
46 replies to this topic

#41
Cristian

Cristian

  One Piece

 • Utilizator Premium
 • 576 posts
cred ca tot exp pun, ce puii mei :))

jk, pun 7 ca si asa il am original

#42
IamLegend

IamLegend

  Overly Attached Geek

 • Membru GameNation
 • PipPipPipPipPipPip
 • 815 posts

E destul de ok wishlist-ul propus de motan. Dupa ce ti le cumperi, sa le uzi cu o tastatura si un mouse de gaming. :))#43
Cristian

Cristian

  One Piece

 • Utilizator Premium
 • 576 posts
E propus de Blackz, el doar a completat cu 1 sau 2 iteme parca.
Intai trebuie monitor, dupa lux pt. mouse (tastatura o am pe aceeasi de 8 ani, are vreo 10 si merge brici).

#44
Blackz32

Blackz32

  Advanced Gamer

 • Administrator
 • 382 posts

Eu inca sunt putin in dubii cu sursele care le gasesc pe Amazon. OCZ-ul e dubios de ieftin iar Cooler Master-ul postat de Motanu are o electronica foarte puturoasa. Ce am vazut mai stralucit si mai ieftin e - http://www.amazon.es...de alimentacion , care are electronica Sirtec.#45
IamLegend

IamLegend

  Overly Attached Geek

 • Membru GameNation
 • PipPipPipPipPipPip
 • 815 posts

Blackz, daca tu pui atat de mare accent pe electronica la surse, oi avea motivele tale si iti respect opiniile.

Din experienta proprie, sunt detinator de calculator de pe la 7 ani si anul asta implinesc 30, timp in care am schimbat 3 calculatoare. Primul a avut sursa Deluxe ordinara si chiar si aia, m-a tinut vreo 10 ani ani daca nu chiar mai bine.

Al doilea calculator m-a tinut vreo 7-8 ani si are o sursa Thermaltake (acest sistem il am si acum dar il foloseste viitoarea sotie). Merge ca in prima zi. 

In prezent am de ani buni un sistem care imi merge impecabil si nu am ce sa ii reprosez. Dupa cum am amintit in alt post, am o sursa InterTech Energon (sau ceva de genul) pe acest sistem.

 

Despre toate cele 3 surse amintite, am auzit oameni ca le condamnau ca aveau electronica proasta, chinezarii in materie de piese. In alte cuvinte, lumea le-a descris ca fiind mizerii.

Cu toate astea, in cazul meu cel putin, ele au functionat si functioneaza inca ireprosabil desi ani la rand au fost muncite.

 

In alte cuvinte, acea electronica "proasta", in cazul meu s-a dovedit a fi de o fiabilitate ridicata.

De aceea, stau si ma intreb "Who cares ca au electronica proasta atata timp cat functioneaza ireprosabil si pe termen lung ?".

Rezista ani multi? Dau curentul necesar functionarii sistemului? Daca da, noi sa fim sanatosi. :)

 

Din acest considerent eu consider ca e o prostie sa nu cumperi o sursa pentru ca are o electronica "proasta" si cu toate astea sa dai ceva mai multi bani pe o sursa "cu electronica buna" care merge identic cu cealalta.

 

E parerea mea...#46
Blackz32

Blackz32

  Advanced Gamer

 • Administrator
 • 382 posts

Am lucrat cu interiorul surselor suficient timp ca sa stiu avantajele unei electronici bune. Si pe scurt, porneste de la o multitudine de protectii, eficienta, riplu, stabilitatea voltajelor, calitatea condensatorilor, partea de filtrare a curentuluisi asa mai departe.

Faptul ca tie din 3 surse toate au functionat bine asta nu inseamna ca modelul e bun. Poate ca ti-au functionat un asemenea timp pentru ca sistemul nu il solicita sau pentru ca reteaua electrica e mai stabila.#47
Cristian

Cristian

  One Piece

 • Utilizator Premium
 • 576 posts

Eu inca sunt putin in dubii cu sursele care le gasesc pe Amazon. OCZ-ul e dubios de ieftin iar Cooler Master-ul postat de Motanu are o electronica foarte puturoasa. Ce am vazut mai stralucit si mai ieftin e - http://www.amazon.es...de alimentacion , care are electronica Sirtec.

adaugat.

pana sambata viitoare nu mai au placa video Sapphire :((
mai bine, mai astept 1 saptamana sa mai iau niste bani, ca daca le iau acum chelesc de tot. :D